## MEETING AGENDA

## HB 1477 Lived Experience Subcommittee Meeting AGENDA

Tuesday, June 7th, 2022, 6:00 pm to 8:00 pm

Zoom

TIME	TIME	TOPIC
6:00 pm	10 minutes	Welcome, Introductions, Review Meeting Agenda and Goals
6:10-6:25 pm	15 Minutes	CRIS committee status updates - Including Vision Statement
		Update
6:25-6:55 pm	30 Minutes	CRIS High Level Workplan, Including Centering Equity in the
		CRIS Workplan
6:55-7:25 pm	30 Minutes	State of the Lived Experience Subcommittee
7:25-7:30 pm	5 Minutes	Closing Remarks
7:30-8:00 pm	30 Minutes	Open Space
8:00 pm		Adjourn